Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, dünyaarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını sağlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden temel seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Bu nedenle elan ali bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm Yangın Çıkış Kapısı yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Farklı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir pürüz konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kanatı dizi, yangın bapları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page